PX8000 Analizor de putere de precizie

WT3000 Powermetru de mare precizie
mai 21, 2019
Inregistrator DL850
mai 21, 2019

Multe osciloscoape de uz general au optiuni pentru a face masuratori de putere, dar PX8000 Precision Power Scope de la Yokogawa este primul „scope” dedicat analizei precise a puterii.

Multe osciloscoape de uz general au optiuni pentru a face masuratori de putere, dar PX8000 Precision Power Scope de la Yokogawa este primul „scope” dedicat analizei precise a puterii.

Instrumentele traditionale de masura a puterii nu pot furniza masuratori de timp precise iar osciloscoapele nu sunt concepute pentru a masura puterea.

PX8000 este primul analizor de putere de precizie din lume care introduce analiza de tip osciloscop, pe baza de timp, in lumea masuratorilor de putere.

Acesta poate captura precis formele de unda ale tensiunii si curentului, deschizand calea catre o serie de aplicatii si solutii revolutionare ce pot rezolva foarte multe probleme critice ce apar in masuratorile de putere. Aceste aplicatii se regasesc in industrii si domenii de cercetare aflate in plina dezvoltare, cum ar fi cele care integreaza:

  • Teste pentru invertoare/convertoare si motoare electrice;
  • Masuratori de putere pentru turbinele eoliene;
  • Masurarea pierderilor in circuite convertoare de tip boost;
  • Masurarea fenomenelor tranzitorii de la motoarele folosite in robotii industriali;
  • Masurarea eficientei solutiilor de incarcare fara fir (wireless chargers)
  • Analiza retelelor de distributie a puterii
Pentru a face masuratorile pe care aceste aplicatii le cer, PX8000 se poate calcula puterea simultan cu masuratorile de tensiune si curent.
Folosind cursoarele pe display puteti obtine valorile de putere peste orice interval de timp. Ca orice osciloscop, PX8000 poate captura anomalii de tensiune, curent, sau forme de unda ale puterii.
Formele de unda ale tensiunii, curentului si puterii pot avea atat frecvente fundamentale cat si armonice si de multe ori trebuie masurate atat in domeniul timp cat si in domeniul de frecventa. Cu analiza FFT, puteti vedea pana la 500 de armonici pe care diverse sarcini le pot introduce intr-o retea de distributie a puterii. In plus, PX8000 poate afisa forme de unda folosind diagrame XY care va permit sa vedeti relatia dintre viteza si cuplu in cazul motoarelor.
Cere oferta