Cablu Coaxial

 LanXPLORER Pro este un tester pentru analiza si diagnoza problemelor care apar in retelele de telecomunicatii LAN din cupru, fibra optica, Wi-Fi si in interfetele, cablajele si dispozitivele Ethernet.

 • PoE/PoE+ – teste de incarcare – pentru determinarea maximului puterii disponibile
 • PoE/PoE+ – monitorizare – arata tensiunea si curentul folosit de dispozitivele din retea
 • Indicator optic de putere –pentru testarea cablajelor din fibra optica
 • VLAN– detector automat a ID-ului VLAN
 • Wi-Fi monitor– masoara puterea semnalului (dBm) si rata semnalului si a zgomotului de fond (SNR)
 • Wiremap– schema de conexiune a firelor – testeaza perechile neconectate, intrerupte, scurtcircuitele si conexiunile gresite
 • Distanta pana la defect – pentru cablaje din cupru si de date
 • Monitorizare VoIP– masoara QoS in timp real folosind modul in-line
 • Incarcarea Retelei– identifica primii 10 emitatori si receptori
 • Statusul Traficului– monitorizeaza functiile Min/Max si iesirile AVG in MB/s
 • NETMAP– listeaza toate IP-urile si adresele MAC din retea
 • Network Discovery– afiseaza informatiile cruciale ale retelei LAN folosind functiile LLDP/CDP/EDP
 • IDEAL AnyWARE™mobile app – pune la comun rapoartele PDF ce pot fi accestae cu colegii si clientii.

Clientii care au achizitionat deja modelele LANXPLORER Pro anterioare isi pot actualiza testerele, achizitionand urmatoarele adaptoare. A se tine cant ca aceste adaptoare sunt incluse in kiturile standard de la 1 Iulie 2018.

 • Pentru IDEAL AnyWARE™ puteti achizitionati kitul EDIMAX EW-7811Un
 • Pentru testarea benzii de frecventa Wi-Fi 2.4/5GHz puteti achizitiona kitul EDIMAX EW-7811UAC

 

TESTE

LanXPLORER Pro este un tester portabil pentru analiza si diagnoza problemelor aparute in retelele LAN, Ethernet si in cablajele aferente din cupru, fibra optica, Wi-Fi si interfetele acestora. Folosind modurile: LanXPLORER Pro “in-line” si “end point”, tehnicienii IT pot localiza problemele care nu sunt detectate cu software-ul de management al retelei, deoarece aparatul se conecteaza fizic la punctele de interes, in loc sa scaneze intreaga retea. LanXPLORER Pro nu examineaza continutul pachetelor de date, de aceea informatiile personale si confidentiale raman secrete. Rapoartele de diagnosticare pot fi salvate in format PDF si imparasite cu colegii si clientii folosind aplicatia gratuita AnyWare™ si un telefon mobil.

Voice over IP (VoIP) – Monitorizeaza calitatea serviciilor (QoS)  in timp real, folosind modul In-Line.

Calitatea Serviciilor in retea (QoS) este masurata in timp real cand LanXPLORER Pro este conectat in-line intre functia VoIP a telefonului folosind functia SIP (Session Initiation Protocol) si reteaua. Masuratorile QoSl includ jitter, intarziere, numarul total de pachete, pierderile de pachete, sursele/destinatiile si adresele IP, si numarul portului. Cu functia standard SIP, procesele de semnalizare sunt aratate incluzand functiile de vizualizare a ambelor numere de telefoane, durata apelurilor.

Testare Wi-Fi – Rezolva problemele din retelele Wi-Fi si reduce mult timpul de testare

Prin folosirea interfetei Wi-Fi (2.4/5GHz 802.11a/b/g/n/ac) pentru conectarea si depanarea retelei,  LanXPLORER Pro poate asigura supravegherea Wi-Fi a site-ului afisand ID-ul punctului de acces, puterea semnalului (dBm), rata intre semnal si zgomotul de fond (SNR), statusul si codificarea canalelor. Identifica rapid cauzele transmiterii lente a datelor sau problemele de conectare din retelele Wi-Fi, cum ar fi suprapunerea canalelor Wi-Fi sau setarea gresita a sistemului SSID. Identifica lungimile de unda importante ale consumatorilor si latimea benzii consumate (supraincarcare si punct de acces) cand LanXPLORER Pro este conectat intre puncyul de acces wireless si retea.

 

Diagnoza dispozitivelor Ethernet si remedierea problemelor folosind Modul “In-line”  (in retelele LAN)

Functia in-line permite monitorizarea traficului din retea intre orice doua dispozitive pentru diagnosticarea problemelor care apar in reteaua Ethernet care nu ar putea fi detectate de programele software din calculator sau din switch-urile controlate

-Primii 10 Emitatori si Receptori

Identifica primele 10 dispozitive care consuma latimea banzii (ata transmitatori cat si receptori) din retea, pentru a ajuta la depanarea retelei, prin conectarea intre switch-ul de baza si router-ul de internet pentru monitorizarea tuturor consumurilor de banda atat la intrari cat si la iesiri si pentru a identifica primele 10 dispozitive consumatoare

-Statisticile de trafic

Echipamentul monitorizeaza functiile: Min/Max/iesire AVG in Mb/s, numarare de pachete, marimea cadrului si protocoalele Ethernet.

-Detectie VLAN

Detectare automata a ID-ului VLAN.

Diagnosticarea si depanarea  Retelelor folosind modul End-Point (retele LAN, optice si Wi-Fi)

Functia “end-point” este folosita la monitorizarea si examinarea retelei LAN cand este conectata direct la un port de retea sau un port in oglinda.

 –NETMAP/NETVERIFY – HARTA RETELEI

Aceasta functie realizeaza o scanare a intregii retele pentru a identifica toate dispozitivele active – prin adresa IP, adresa MAC si numele gazdei (de baza) care pot fi salvate si comparate cu viitoare harti ale retelei pentru a identifica dispozitivele noi sai pe cele scoase din retea sau schimbarile in configuratia retelei.

-Conflicte aparute in retea

Identifica sursa conflictelor aparute in retea cum ar fi adaugarea neintentionata a serverelor de tip DHCP sau a dispozitivelor folosind adrese IP duplicate.

-Descoperirea retelelor

Se conecteaza la porturile active sau dispozitivele Ethernet pentru a verifica starea si conectivitatea.

 • afiseaza ID-ul porturilor, switch-urile LLDP/CDP/EDP activate pentru a elimina detectarea manuala a cablurilor. • Verifica conectivitatea Ethernet la locatia dispozitivului 10/100/1000 Mb/s • Verifica configuratia retelei (IP-ul dispozitivului/adresa gateway/subnet mask) • Identifica adresa IP / numele ruterului si numarul de noduri intre punctele retelei cu testul de detectare a traseului. • Depaneaza dispozitivele conectandu-le direct la porturile de testare operationala Ethernet, verifica setarile de viteza si duplex ale dispozitivului. • Marcheaza (Ping) dispozitivele din reteaua locala cum ar fi DNS, gateway/ router, serverele de fisiere, imprimantele din retea, punctele de acces wireless, etc. Testeaza conectivitatea internet prin marcarea URL-ului in site, de exemplu: www.google.com  pentru a verifica timpul de raspuns min, max si mediu.

-Detectarea unor potentiale dispozitive configurate gresit

LanXPLORER Pro identifica dispozitivele care genereaza erori in retea sau care scad performantele retelei, ca de exemplu calculatoare infectate cu virusi care pot crea blocarea sau congestionarea retelei.

-IEEE 802.1x

Folosin protocolul 802.1X aparatul poate accesa retelele securizate cu acest standard, evitand complicatiile de securitate a retelei care nu sunt necesare si intarzierea nejustificata a proiectelor. (802.1X este un standard pentru controlul si accesul intr-o retea securizata (PNAC))

Testarea puterii in reteaua Ethernet – (PoE) Testing

-Monitorizare a PoE

Folosind modul “in-line”, LanXPLORER monitorizeaza tensiune si curentul folosit de dispozitivele din retea.

-PoE/PoE+ Load Test – Test de sarcina

PoE/PoE+  – Realizeaza teste de incarcare pentru a determina puterea maxima disponibila la un dispozitiv PoE la locatia instalata a acestuia.

Diagnoza camerelor IP /CCTV si depanarea lor folosind modul “In-line” (Cupru)

Aparatul se poate conecta intre retea si NVR (Network video recorder) pentru a identifica adresa IP, numele gazdei si consumul de banda a fiecarei camere. Se poate conecta intre IP-ul fiecarei camere si retea pentru a monitoriza latimea benzii si puterea consumata, folosind functia PoE.

-Testarea cablurilor (din cupru si optice)

LanXPLORER Pro ofera o serie de teste pentru a ajuta depanarea.

-Teste pentru cablurile din cupru

Realizeaza teste tip Wiremap pentru perechile deschise, scurtcircuite, conectare gresita si perechi intrerupte, conform standardului TIA-568 • Distanta pana la defect folosind tehnologia TDR (doar pentru cupru) • Are abilitatea de a identifica si detecta cablurile folosind un amplificator de semnal compatibil (62-164) • Foloseste functia de “Port blink” pentru a detecta cablul de la iesirea din zona de lucru la comutatorul de retea.

Teste pentru cablurile din fibra optica – Fibre Cabling Tests

Ofera indicarea puterii (cu modulele SFP corespunzatoare) • Foloseste functia de “Port blink” pentru a detecta cablul de la iesirea din zona de lucru la comutatorul de retea. • Verifica caracteristicile fibrelor prin portul SFP, inclusiv numele vanzatorului, numarul modelului si nivelul optic de putere.

Harta conexiunilor – Custom Wiremap

LanXPLORER Pro ofera o lista extinsa de conexiuni ale retelei pentru cele mai uzuale tipuri de cabluri in retelele Ethernet incluzand CAT 6A/7A/8, si cabluri non-Ethernet, ca Profinet, ISDN si Deutsche Bahn (sistemul Tc cai ferate German).

Mai multe informatii gasiti  mai jos:

You Tube – https://www.youtube.com/playlist?list=PL-XfMdw5q1DTk5Wtn6me0uSz-0GbaL1hy

Goto Webinar Channel (Eng) – https://www.gotostage.com/channel/a28aec04c8c1434db65ad5a193e3d848

Cere oferta