Despre noi, servicii oferite de Celesta Comexim

C elesta Comexim a fost infiintata in anul 1993 si realizeaza activitati de comert, consultanta si service in domeniul echipamentelor de masura si control pentru retele de telecomunicatii si retele de fibra optica, precum si pentru aplicatii industriale.

Incepand din anul 2007, Celesta Comexim detine certificarea pentru sistemul de management al calitatii conform standelor SR EN ISO 9001.

Celesta Comexim este distribuitorul autorizat in Romania al urmatoarelor companii: Aeroflex International Ltd., Bird Electronic Corporation, CTL Components (agentul Narda pentru Europa de Est), Digital Lightwave Inc., Midtronics Europe B.v., Sumitomo Electric Europe Ltd., Ideal Industries Ltd., Yokogawa Europe B.v.

Serviciile oferite de firma noastra includ si scolarizarea personalului de specialitate al clientilor nostri, prin organizarea de cursuri privind operarea si intretinerea echipamentelor furnizate. Firma noastra dispune de laborator propriu pentru realizarea activitatilor de service in garantie si in afara garantiei, precum si a serviciului de up-grade pentru o parte din echipamentele comercializate.

Certificari


Suntem distribuitorul autorizat in Romania al firmelor

12 (2)
AHSystems
Albedo
Franklin Electric
IDEAL
2015-03-25-Sumitomo-Electric-GB-2-lines_426x102
PCTEL
VIAVI
YOKOGAWA
image001_426x102
Cellco-logo_426x102
Cere oferta