Power Metru Digital 5000-XT

Generator de semnal digital RF 3410
mai 21, 2019
SA-6000EX Site Analyzer
mai 21, 2019
Power Metrul portabil a fost complet reproiectat cu noul Bird® 5000-XT. Fiind ideala pentru tehnicienii de teren si inginerii care au nevoie de masuratori oriunde, noua interfata are un design intuitiv, cu un meniu usor, facand-o cea mai usor de utilizat din piata. Noul Power Metru este operabil chiar si cu o mana si este compatibil cu toti senzorii de teren Bird.

Aplicatii

Semnale masurate: WiMAX (IEEE 802.16), GSM/EDGE, W-CDMA, CDMA, LTE, WiFi (802.11), HSUPA/HSDPA, TD-SCDMA, TETRA, P25, Zigbee (IEEE 802.15), Bluetooth, RFID, DVB, DMB si MediaFlo. Masuratori realizate: VSWR, peak power, true average power, crest factor, CCDF si burst power. Senzori disponibili: 11

Senzori Compatibili5010B, Senzor de putere Directional

Senzorul de putere Directional Bird (DPS) este cel mai flexibil senzor RF din piata. Cu cele doua intrari de elemente, senzori Thruline®, puteti selecta dintr-o gama larga de elemente Bird pentru a ajusta unitatea la nevoile dumneavoastra pe o gama larga de frecvente si niveluri de putere. De asemenea, conectorii de intare si iesire se pot schimba in teren, si puteti alege dintr-o gama larga care include conectori N, BNC, HN, 7/16 DIN. Puteti opera acest senzor fie prin noul power metru portabil Bird 5000-XT, fie conctat la un calculator folosind utilitarul software VPM2, compatibil Windows(pentru modelul 5014 – cu interfata USB). Masuratori realizate cu elemente standard: true average forward power, true average reflected power, peak detecting elements; peak forward power Calcule realizate: VSWR, Return loss, Reflection Coefficient Gama de frecvente(dependenta de elemente): 2 MHz la 2.7 GHz Gama de puteri(dependenta de elemente): 125 mW la 1 kW

5011 Senzor de putere Terminal

Seria TPS, Senzorii de putere terminali sunt cel mai usor de utilizat, si foarte competitivi din punct de vedere al costurilor din acest domeniu. Acest echipament de masura cu un singur port ne va da valoarea “True Average Power” pentru puterea directa sau reflectata daca este cuplat la un Cuplor Directional sau valoarea puterii totale pe linie daca este conectat la un cuplor ne-directional. Seria TPS este o solutie adevarata “plug and play” care nu necesita calibrare in nici un moment. Senzorul TPS este cu adevarat cel mai economic zenzor terminal, avand pretul la jumatate fara de competitori. Ofera o valoare deosebita, avand in vedere precizia ridicata (5%) si trasabilitatea la Institutul National de Standardizare si Tehnologie (NIST – SUA). De asemenea, este disponibila si varianta USB. Gama frecventa: 40 MHz-4.0 GHz Gama putere: -20.000 la +10.000 dBm (10.000 µW la 10.000 mW)

Senzor de putere de Banda larga 5012A

Seria de Senzori de Putere de Banda Larga Bird® (WPS) nu necesita niciodata calibrare in teren, ci doar calibrare anuala avand trasabilitate la Institutul National de Standardizare si Tehnologie (NIST – SUA). Seria WPS masoara direct True Average Power, Peak Power si Duty Cycle cu o exceptionala precizie si foloseste aceste masuratori precise pentru a calcula o gama larga de alti parametri importanti, cum ar fi VSWR, Return Loss, Reflection Coefficient, Crest Factor, Average Burst Power sau CCDF. Masoara puterea directa si reflectata pentru a depana defectiuni in sisteme. Gama frecventa: 350 MHz – 4.0 GHz Gama putere: 150 mW – 150W (400W Varf)
Cere oferta