Inregistrator DL850

PX8000 Analizor de putere de precizie
mai 21, 2019
Inregistrator portabil DL350
mai 21, 2019

Seriile de inregistratoare oscilografice DL850 sunt instrumente modulare de inregistare a formelor de unda, ce pot masura simultan tensiune, curent, acceleratie si alte fenomene.

Oferind esantionare de mare viteza, izolare mare la tensiune si masuratori multicanal, Seria DL850 ofer? un important suport in dezvoltarea, evaluarea si controlul calitatii pentru dispozitive eficiente energetic.

Introducerea inregistratorului cu o memorie ultra-rapida

* Viteze mari (pana la 100 MS/s), Rezolutie inalta ( pana la 16-bit), Izolare (pana la 1kV*1)
* Canale multiple, pana la 128 de tensiune sau 128 logice
* Inregistrare continua pe harkdisk la 100 kS/s simultan pe 16 canale*2
* Monitorizare magistrala CAN si afisarea trendului formelor de unda (doar DL850V)
* 15 module disponibile

*1. Cu sonde izolate (700929 sau 701947)
*2. Cu optiunea /HD0 sau /HD1

Pentru semnale ale invertoarelor din ce in ce mai rapide

Viteze mari (pana la 100 MS/s), Rezolutie inalta ( pana la 16-bit), masuratori izolate 1kV*
Tehnologia isoPRO Yokogawa ofera performante de izolare de varf in industrie la cele mai ridicate viteze. Tehnologia de baz? isoPRO este proiectata in special pentru aplicatiile de salvare a energiei. Aceasta va ofera performantele necesare pentru a dezvolta invertoare de inalta eficienta, care folosesc tensiuni mari, curenti mari si viteze mari de operare.

Avand disponibile 15 module unice, DL850 poate face fata aproape oricarei masuratori

DL850 este compatibil cu toate modulele predecesorului sau, DL750. In plus, patru module noi au fost adaugate la aceasta gama. Puteti combina module dupa bunul plac pentru a msura orice de la tensiuni normale pana la cele foarte mari.
* De mare viteza – Tensiune – NOU
* De mare precizie – Tensiune
* Temperatura
* Acceleratie
* Intrari Logice – NOU

* Tensiune mare
* Tensiune pe mai multe canale – NOU
* Stres
* Frecventa
* Monitorizare CAN (cu DL850V) – NOU

Avansat – Mai multe puncte de masura – Pana la 128 de intrari de tensiune si 128 intrari logice

Modulul Tensiune cu 16 canale (tip scanner *) poate m?sura la o rata de esantionare de 10 kS/s chiar si atunci cand se utilizeaza toate cele 16 canale. Cu acest modul instalat in toate cele 8 sloturi ale lui DL850, acesta poate efectua masuratori de tensiune pe 128 de canale.
Modulul de intrari logice suporta totul, de la nivele TTL, la tensiuni inalte de pana la 10 MS/s*. Cu opt module logice, DL850 poate monitoriza si captura 128 de bi?i intrari logice.
Exemplu: Masurarea secventei de pornire a unei surse de alimentare cu mai multe iesiri Sursele de alimentare utilizate în domeniul electronicii pentru calculatoare au multe iesiri si este necesar sa controlam secventele de la iesire la iesire. Cu un modul multicanal, nu veti fi limitat doar la masuratori de tensiune; o singura unitate poate masura, de asemenea, orice, de la semnale de control PC la functionarea unui ventilator AC, la temperaturile individuale ale componentelor, semnale lente si de mare viteza.
Pentru mai multe informatii vizitati pagina producatorului: http://tmi.yokogawa.com/products/oscilloscopes/scopecorders-oscillographic-recorders/dl850dl850v-scopecorder/
Cere oferta