Platforma NIC

Osciloscop Digital DLM2000
mai 21, 2019
LanXPLORER Gigabit Ethernet
mai 21, 2019
Platforma NIC (The Network Information Computer) este un instrument de testare portabil pentru verificarea si calificarea performantelor retelelor de telecomunicatii pentru servicii multiple. Cu o arhitectura software/firmware flexibila, instrumentul scalabil NIC Plus combina intr-o singura platforma o multitudine de seturi de teste hardware traditionale necesare pentru instalarea, intretinerea si monitorizarea retelelor multi-protocol de mare viteza.

Configurarea personalizata pentru reteaua ta

Configurati NIC pentru a fi testerul de care aveti nevoie. Tester complet pentru servicii multiple sau dedicat pentru testarea complexa a re?elelor 40Gb/s, SONET / SDH, OTN, Ethernet, Fibre Channel, PDH, ATM-uri, DWDM sau pentru interfete seriale, e alegerea dumneavoastra.

Integrare in programul tau zilnic operational

Instalati platforma NIC in fluxul de lucru si maximizati eficienta. Testati un numar mare de porturi cu ajutorul interfetelor multiple ale instrumentului, testati nivele multiple ale retelei in acelasi timp, lucrati din propriul birou fara a va deplasa in locatia distanta, putind in acelasi timp sa elaborati rapoarte complete pentru clientii dumneavoastra. Oricum aveti nevoie sa efectuati testele, platforma NIC se va integra in programul dumneavostra operational zilnic.

UP-grade o data cu dezvoltarea tehnologiilor

Platforma NIC este conceputa sa se dezvolte odata ce reteaua dumneavoastra se dezvolta si odata cu evolutia tehnologiei. Optiunile de test pentru SONET/SDH, OTN, 40Gb/s, 43Gb/s, Ethernet, Fibre Channel cat si optiunile avansate de multiplexare si mapare va permit sa adaugati la testerul dumneavoastra capabilitatile de testare ale celor mai avansate tehnologii. Cum implementarea retelei de 100Gb/s a inceput, platforma NIC este gata sa va ofere suportul.

Modulele de test ale platformei NIC

 
  • SONET / SDH / OTN Test
  • PDH / T-Carrier Test
  • Jitter / Wander
  • Converged Telecom / Datacom Test
  • Serial Communications Test
  • DWDM Test
Cere oferta