Powermetrul PZ4000 - nu se mai fabrica

Atentie!

Acest produs nu se mai comercializeaza.

Acest powermetru puternic a fost conceput cu scopul de a ajuta domeniul cercetare-dezvoltare, pentru a creea o generatie noua de produse si tehnologii ecologice.

PZ4000 un analizor puternic cu urmatoarele caracteristici:

• latimea de banda larga (CC, pana la 2 MHz);
• captarea precisa a formelor de unda de intrare prin esantioanarea de viteza mare (maxim 5 MS / s);
• functii de afisare si analiza formelor de unda ale tensiunii si curentului pentru a permite calcularea puterii pentru intrarile fluctuante;
• analiza armonici (pana la ordinul 500) si Transform Fast Fourier (FFT) pentru a permite analize a spectrului de putere de inalta frecventa;
• canale multiple, masuratori sincronizate folosind mai multe unitati si functia de Master-Slave trigger simplifica investigatii complexe;
• optional un modul de intrare ce permite evaluarea eficientei motorului si eficienta totala, inclusiv unitatea motor.

Afisarea de forme de unda de masurare

Tensiunea si curentii masurati de catre powermetru PZ4000 sunt esantionati la viteza mare (maxim 5 MS / s). Puterea este calculata cu datele esantion si afisata cu acuratete prin forme de unda.

Latime de banda larga, masuratori de inalta precizie

Masuratorile pot fi efectuate pe o gama larga de frecvente (CC, pana la 2 MHz), ceea ce face posibila masurarea pierderilor de putere pe componentele electronice, echipamentele de iluminat de inalta frecventa si alte dispozitive.
• Masuratori de putere de mare precizie la frecvente inalte
formele de unda afisate si valorile calculate (de exemplu, valorile de putere) se bazeaza pe datele prelevate stocate in memoria interna, astfel incat acestea sa fie corelate intre ele.
• Masurartori de curent ale becurilor fluorescente
Cu powermetrul PZ4000, puteti masura curentul becurilor fluorescente cu ajutorul unei functii de calcul Delta. Functia calculeaza diferenta dintre valorile instantanee intre curentul de iesire de balast electric si un curent catodic.
• Masurare pierderi atunci cand sarcina efectiva este aplicata pe componente electronice
Cu powermetrul PZ4000, puteti masura pierderea de putere care rezulta din aplicatii concrete,  in locul evaluarii caracteristicilor pe baza semnalelor mici cu ajutorul unui contor LCR sau un analizor de impedanta.
• Masuratori de putere ale semnalelor de frecventa foarte joasa
Avand o memorie intern? de 4 M cuvant (optional; suficient pentru 4 milioane de esantioane) powermetrul PZ4000 este ideal pentru a obtine masuratori precise ale semnalelor de frecventa foarte joasa (cativa mHz).

Captarea dinamica a fulctuatiilor sarcinii

Memorie interna (maximum 4M cuvinte) pentru salvarea masuratorilor. Puteti calcula si afisa valorile de tensiune, current si putere pentru portiuni specifice ale memoriei intregi ( echivalentul a 100k cuvinte de date). Cu ajutorul ecranului poti vedea cu usurinta cum sarcina fluctueaza in timp.
• Masuratori pentru curentul de cuplare si putere (la pornire)
Powermetrul PZ4000 efectueaza aceste masuratori mult mai précis si simplifica foarte mult vechile proceduri.
• Masuratori de putere in diferite stari (portiuni specifice in memoria interna)
Masuratori de putere ale echipamentelor cu sarcini fluctuante sunt de obicei obtinute masurand energia in anumite moduri de operare pe o perioada mare de timp, folosind o functie integrata. Apoi este calculata media de putere. In contrast cu aceasta  metoda, powermetrul PZ400 permite masuratori de putere pe o perioada de timp specifica, definita de cursoare reglabile. Acesta reduce considerabil timpul necesar masuratorilor.

Analiza grafica a puterii

PZ4000 va permite sa analizati armonice (pana la 500 de comanda), folosind o viteza foarte mare de esantionare. Cu ajutorul functiei de calcul FFT, puteti efectua analize de spectru in gama de inalta frecventa (pana la 2,5 MHz). Rezultatele analizei sunt afisate pe graficele spectrului de frecvente. In plus, vectorii ce arata componentele fundamentale ale formelor de unda distorsionate pot fi afisati pentru a da o prezentare vizuala a distributiei sarcinii intr-un sistem de alimentare cu 3 faze.
•Analiza spectrului de frecvente descompus
Cu PZ4000, nu aveti nevoie de un analizor de frecventa pentru a efectua analiza spectrului de frecventa pe purtatoarea de transport a unui invertor. Pana in prezent, acest tip de analiza a fost dificil. Un avantaj major cu PZ4000 este ca puteti introduce semnalele de intrare direct, fara a utiliza sonde. Aceasta inlatura orice eroare ce putea fi cauzata de toleranta sondei.
• evaluare distributiei sarcinii pentru echipamente electric cu trei faze
Afiasare vectorului folosind functia de analiza a armonicii va permite sa vizualizati starea fiecarei faze intr-un echipament electric cu trei faze. Acest lucru face ca evaluare sa fie mai simpla decat atunci cand calculele sunt realizate manual, bazate pe date numerice.
 Descarca brosura


Powermetrul PZ4000 - nu se mai fabrica (0.48 MB)


Cere oferta pentru produs

Produse noi


Taietor fibra optica - Cleaver FC-8R

FC-8R este un taietor de mana cu executare a taierii dintr-un singur pas, proiectat...

» mai mult
Taietor fibra optica - Cleaver FC-6

FC-6 este un taietor(cleaver) de fibra optica traditional, cu executare a taierii in 3...

» mai mult
Aparat sudura fibra optica T-72C

Advanced, Adapt, Assured EXCELLENT PERFORMANCE -Faster Splicing 5s / Heating 9s...

» mai mult