Analizor de putere CW240 - scos din fabricatie

Pe masura ce lumea se orienteaza spre un mod de viata mai eficient energetic, sunt necesare produse pentru a monitoriza necesarul si cerintele de energie ale fiecarei fabrici. Seriile analizoarelor de putere (energie) CW240 si  CW120 ofera clientului posibilitatea de utiliza un dispozitiv de inregistrare portabil pentru a masura volti, amperi, wati, VARi, VAi, factorul de putere PF, frecventa, armonici si alti parametri in functie de cerinte. Acesta gama de analizoare de putere 1P2W a 3P4W ofera si varianta de a vizualiza situatia puterii al unui anume moment pentru a preveni probleme majore de energie ca si cele legata de supraincarcare in sistem.

Analizorul de energie (contorul de putere) CW240 este un instrument complet pentru imbunatatirea eficientei energetice, gasirea zonelor de interes si evaluarea ciclurilor de viata a echipamentelor. Analizorul ofera informatii detaliate cu privire la felul in care un modul de echipament, o arie a unei fabrici sau un sediu de firma foloseste energia oferind mai mult decat simpla masurare a consumului de energie.

Prin utilizarea clestilor si sondelor disponibile, utilizatorii pot programa mai bine activitatile de intretinere, reparare si inlocuire de echipamente, cum ar fi de exemplu transformatoarele si motoarele. Ei au astfel acces la informatii cu privire la factorii de incarcare si solicitari precum fluctuatiile de curent /tensiune la pornirea motorului.

CW240 ofera multe caracteristici unice de imbunatatire a eficientei energetice, prin colectarea de date extrem de detaliate si afisarea lor intr-un format usor deinteles.


Masurarea valorilor instantanee: Modul unic de afisare(3-wattmeter) ofera o valoare imediata pentru fiecare element de masura(tensiune /curent/putere, etc), pentru a permite utilizatorilor sa reduca costurile de energie printr-o mai buna intelegere a consumului de energie, factorului de incarcare maxima si curent de varf.
Masurarea calitatii enrgiei: CW240 masoara si afiseaza calitatea puterii active, puterii regenerate si a puterii reactive, cu afisarea simultana a valorilor.
Managementul cereriiPermite utilizatorilor sa seteze limita dorita a cererii intervalului de timp dorit, in scopul de a determina necesarul maxim de putere.
Masurarea armonicilorArata distorsiuni ale tensiunii si curentilor care pot provoca defectiuni si pierderi de energie. Masoara armonici de la 1 la 50. Afiseaza datele intr-un format prietenos de tip: lista, grafic cu bare(liniar /log) sau vector(analiza de tip intrare /iesire).
Masurarea formei de undaAfiseaza tensiunea si/sau curentul fiecarei faze in format grafic usor de inteles.
Masurarea fluctuatiei de tensiuneDetecteaza data si ora fiecarei aparitii fluctuante, tipul defluctuatie, valorile efective, precum siperioada de inceput si de sfarsit.
Cere oferta pentru produs

Produse noi


Aparat sudura fibra optica T-72C

Advanced, Adapt, Assured EXCELLENT PERFORMANCE -Faster Splicing 5s / Heating 9s...

» mai mult
Inregistrator portabil DL350

Capturati, afisati, inregistrati si analizati cea mai mare varietate de parametri...

» mai mult
Tester LCR Elite1

LCR Elite1 este un multimetru digital pentru masurarea de inalta precizie a...

» mai mult